Tribute Bands
the best tribute bands site

Despre Tribute Bands si Sublime :)

Ce inseamna Tribute Bands?
“Tribute band” inseamna o formatie sau un artist care interpreteaza melodiile unei trupe celebre la nivel international. Din pasiunea unor oameni talentati care au vrut sa aduca un omagiu formatiei lor favorite au luat nastere astfel de grupuri, care la randul lor au cunoscut succesul pe plan mondial.
Tribute band inseamna un grup de persoane ce au adoptat stilurile artistilor favoriti, care si-au adaptat vocea si interpretarea scenica in functie de acestia…ei nu doar le-au copiat imaginea, ci canta, danseaza si traiesc fiecare vers interpretat la fel ca si artistii originali. Si prin astfel de spectacole reuesc sa imprime ideea ca de fapt concertul este sustinut de nimeni altii decat membrii trupei originale… sunt oameni care fac acest lucru din dorinta de a fi cat mai aproape de idolii lor si tocmai acest motiv ii face sa fie atat de buni.

De ce un Tribute Band Event?

Cati dintre voi nu si-au dorit sa ii vada macar o data pe scena pe cei de la Nirvana, Coldplay sau GreenDay… sa le asculte piesele si sa traiasca impreuna cu acestia fiecare melodie? Si cati dintre dvs. au avut ocazia cu adevarat ocazia? Din dorinta publicului de a fi parte a unui astfel de eveniment ne-am gandit sa ii aducem si in Romania pe idolii vostri.

Pentru tributurile ce vor avea loc in viitor va recomandam sa consultati frecvent acest site si paginile individuale dedicate fiecarui tribut de exceptie. Si nu doar atat. Asteptam sugestiile voastre referitor la artistii pe care doriti sa ii vedeti.

Si inca ceva… Cine suntem noi?
Noi suntem Sublime Entertainment Agency, mai exact o agentie de impresariat si organizari evenimente. De mai bine de 10 ani colaboram cu nume mari ale industriei romanesti si din strainante in vederea organizarii de concerte si spectacole pentru a-i aduce cat mai aproape de voi pe toti acei artisti care va fac viata mai frumoasa!

%d bloggers like this: