Tribute Bands
the best tribute bands site

Review Coldplace

Joi seara, clubul “The Silver Church” din Bucuresti a rasunat a acorduri de pian pe ritmurile binecunescutelor melodii Coldplay. Asa cum am anuntat ceva timp inainte, cel mai bun tribute band Coldplay – trupa Coldplace a concertat la Bucuresti.
De incalzirea publicului s-au ocupat cei de la Rain District, formatie de rock experimental/alternativ ce a reusit sa transmita celor prezenti din energia cu care au interpretat fiecare melodie.

Au urcat apoi pe scena britanicii de la Coldplace. Dupa un moment de liniste care a surprins uimirea si entuziasmul celor prezenti fata de incredibila asemanare a trupei cu formatia originala, a urmat o nesfarsita repriza de aplauze. Solistul, Shane Croft a impresionat prin prezenta scenica si tonul identice cu ale lui Chris Martin. Formatia a reusit sa cuprinda toate piesele cunoscute precum “Viva la Vida”, “Speed of Sound”, “Talk” sau “In my place”, spre bucuria publicului ce fredona fiecare vers impreuna cu vocalul. Acesta a tinut sa multumeasca tuturor celor prezenti si le-a urat ca intr-o zi sa ii poate vedea live in concert pe cei de la Coldplay.

In linistea ce s-a asternut dupa finalul concertului, un singur regret se auzea pe buzele celor ce au asistat: “pacat ca nu a durat mai mult….”

Au urmat apoi Sibiu si Arad, inca doua seri speciale alaturi de trupa britanica.
Stand de vorba cu acestia, am aflat ca Romania a devenit mai nou, una din tarile lor favorite, in special pentru caldura cu care au fost primiti de publicul de aici.

Tragand linie, dupa un traseu strabatut in timp record: 3 zile pe ruta Bucuresti – Sibiu – Arad, putem spune ca am avut parte de trei spectacole live extraordinare. Si de o trupa ce a reusit sa ridice publicul in picioare la fiecare reprezentatie prin asemanarea izbitoare cu trupa Coldplay, replica pe care am tot auzit-o timp de trei zile 🙂

Pentru cei ce nu au reusit sa ajunga la concertul nostru din Bucuresti, mai jos aveti cateva fragmente din ceea ce putem numi “cel mai bun tribut Coldplay la Bucuresti”.
Enjoy!

No Responses to “Review Coldplace”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: