Tribute Bands
the best tribute bands site

ABBA by Arrival @ Fratelli

Daca va este dor de melodiile “Dancing Queen”, “Money, money, money” sau “Waterloo”, sau poate daca v-ati dorit mereu sa ii vedeti pe cei de la ABBA insa din motive evidente acest lucru nu a fost posibil, Sublime Romania in colaborare cu Fratelli Social Club va aduc weekendul acesta cel mai bun tribut ABBA in Romania!!

Vineri 25 iunie, la Fratelli va concerta formatia Arrival, iar sambata 26 iunie ii puteti vedea la British School.

Suedezii de la Arrival sunt singurii care au exclusiv dreptul de a recrea in cel mai mic detaliu show-urile cu care cei de la ABBA au cucerit inimile a milioane de fani in intreaga lume.
Dupa ce i-a vazut concertand cu atata pasiune si interpretand aproape identic piesele ABBA, Owe Sandstrom, designerul costumelor formatiei ABBA, le-a oferit la randul sau permisiunea de a copia tinutele acestora.

Arrival au pornit pe acest drum acum mai bine de 12 ani, formatia ajungand acum sa numere 12 membri si sa ofere adevarate spectacole live. Autenticitatea suedezilor a fost recunoscuta recent cand piesa “Dancing Queen” interpretata de Arrival, a fost confundata de radiourile suedeze cu melodia originala ABBA.
Una dintre cel mai importante realizari ale lor il reprezinta faptul ca au primit permisiunea de a inregistra melodia “Just a notion”… aceasta se preconiza a fi urmatorul hit ABBA, insa nu a mai ajuns niciodata in playlist-urile radiourilor sau televiziunilor.

In toti acesti 12 ani de activitate, Arrival a cantat in zeci de tari din intreaga lume, concertand in fata a milioane de oameni. Cei 4 artisti ce intruchipeaza ABBA fac parte dintr-un proiect mult mai amplu denumit “The Music of ABBA” ce include intregul band, din care fac parte chiar muzicieni ce au insotit ABBA in turneele lor, precum Finn Sjoberg – chitara si Roger Palm – tobe. Acest show este singurul recunoscut sub toate formele legale ca ” Tribut to ABBA” la nivel international.

In turneele din America au vandut peste 20.000 bilete pentru un singur show, iar fancluburile oficiale ABBA din lume precum Intermezzo sau Abbamail au recunoscut show-ul Arrival ca fiind cel mai bun tribut ABBA existent!!!

Cu toate astea, nu ne credeti pe cuvant, ci vizualizati videoclipurile de mai jos – inregistrari din concertele live sustinute de Arrival!

Ne vedem vineri la Fratelli!

Advertisements

No Responses to “ABBA by Arrival @ Fratelli”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: