Tribute Bands
the best tribute bands site

A tribute to Amy Winehouse in Romania!!!

Intre 15 si 17 iulie, tributebands.ro impreuna cu Sublime Romania organizeaza in 4 din orasele tarii cel mai bun concert tribut al anului – “A tribute to Amy Winehouse by Tania Alboni”.

Astfel, artista va concerta joi 15 iulie la Buzau – Galeria Mall si in club Gossip din Costinesti, pe 16 o gasim la Sibiu in Oldies Pub, iar sambata 17 iulie va fi la Oradea – Lotus Mall.

Tania a început proiectul care o întruchipează pe una dintre cântărețele sale preferate din toate timpurile, Amy Winehouse, în iulie 2007. Pasiunea Taniei pentru  muzica acesteia se reflecta in spectacolele sale live, ducand la perfecțiune stilul unic și sound-ul pentru care Amy a devenit celebră, dar care,  spre deosebire de adevărata Amy, nu va fi beată și în mod sigur va ajunge la concerte :-).

De-a lungul carierei sale a cantat alaturi de nume mari ale muzicii internationale cum ar fi Jamelia, Gareth Gates, Angie Brown sau Natasha Hamilton. In 2008 Tania a fost selectata de catre postul german de televiziune SAT.1 pentru a participa la show-ul “Lebe Deinen Star – The Best Doubles in the World”. Dintre cei 12 finalisti, Tania s-a clasat pe locul 3, primele doua pozitii fiind ocupate de artisti tribut la adresa lui Michael Jackson si Elvis Presley. In 2009 Tania a castigat titlul de cel mai bun tribut international Amy Winehouse.

Cu o cariera muzicala ce se intinde pe parcursul a mai bine de 13 ani, Tania Alboni si-a demonstrat atat calitatile vocale cat si interpretative, ajungand sa aiba proprii fani in intreaga lume.

Pana atunci, pe Tania o puteti vedea in clipurile de mai jos:

.

.

.

.

No Responses to “A tribute to Amy Winehouse in Romania!!!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: