Tribute Bands
the best tribute bands site

Britney, PCD si Lady Gaga in Romania!

Sublime Romania si Tribute Bands va aduc in luna august cele mai fierbinti tributuri ale verii. Pentru ca stim ca te-ai saturat de banalele iesiri la terasa sau de serile de club obisnuite, Sublime ti-a facut program luna asta! Te tinem ocupat in august, pentru ca fiecare weekend iti aduce un nou tribut exceptional.

Pe 11 august, “Le Gaga” din Bucuresti, gazduieste cel mai bun tribut Britney Spears, urmand ca solista sa concerteze vineri 13 august, la Tulcea si in clubul Bamboo din Mamaia. Urmatorul weekend se anunta si mai incendiar; la “Le Gaga” Bucuresti, pe 18, Galeria Mall Buzau si Bamboo Mamaia – 20 si Promenada Mall Focsani – sambata 21 august, cele 5 pisicute de la “Kittycat Dolls” va vor purta intr-o calatorie senzuala pe binecunoscutele piese “Buttons”, “Don’t Cha” sau “Hush Hush” ale celebrelor Pussycat Dolls.

Ultimul weekend oficial al verii l-am rezervat unei artiste ce va face cu adevarat memorabil acest sezon: tribut to Lady Gaga, incepand de miercuri 25 august la club “Le Gaga” Bucuresti!

Nu rata toate aceste evenimente! Verifica constant site-ul nostru ca sa afli mai multe despre show-urile acestei veri dar si despre evenimentele noastre viitoare!

Advertisements
%d bloggers like this: