Tribute Bands
the best tribute bands site

RED HOT CHILI PEPPERS Tribute – ORGANIC

ORGANIC nu este DOAR o formatie care interpreteaza piesele Red Hot Chili Peppers, ci reprezinta singurul tribut international al binecunoscutei trupe.

ORGANIC reprezinta o colaborare intre muzicieni de exceptie selectati din intreaga lume, si anume:

  • Solistul, Luiz Fernando (Brazilia) este recunoscut de fanii RHCP ca fiind copia fidela a lui Anthony; a cantat in sute de concerte tribut, trecand prin mai mult de 10 state si 50 de orase diferite.
  • David Coraccio (Elvetia) – cu peste 10 milioane de vizualizari pe canalul Youtube, David este castigatorul competitiei mondiale de interpretare la bas; pentru prestatia sa incredibila, Flea i-a daruit acestuia bassul sau; astfel, in turneul Organic se va canta cu bassul cu care RHCP a cucerit mii de fani!
  • Rafael (SUA) – a fost ales ca si component al trupei chiar de fanii RHCP, fiind nu doar un bun chitarist, ci si cel mai cunoscut interpret al cantecelor RHCP.
  • Alexandre – unul din cei mai buni tobosari brazilieni, si-a castigat locul in formatie fiind recunoscut pentru prestatiile sale incredibile de insusi Chad Smith

Ceea ce face cu adevarat speciala trupa Organic consta in faptul ca s-a format la cererea fanilor. Instrumentele si costumele formatiei sunt identice cu cele folosite de insasi RHCP in concertele lor.

Turneului european de anul acesta ii va urma unul in America de Sud, urmand ca anul viitor sa concerteze in Japonia, Australia si Statele Unite.

.

.

.

.

.

.

%d bloggers like this: